Om os

pexels-cottonbro-4065864
Om Jobsun

Jobsun er en dansk virksomhed som kort sagt finder arbejde til danskere i sydens sol uden musik fra de varme lande!

Det vi gerne vil give dig er 
Men inden vi kommer ind på disse punkter, får du en kort hilsen fra ejeren af Jobsun.
Om Jobsun

"Hej! Jeg hedder Alexander Psyllos. Jeg er født i Århus men er opvokset i Aalborg, hvor jeg har tilbragt det meste af mit liv. Her har jeg gået i skole i, studeret på univeristetet samt aftjent min værnepligt i den danske hær.

Jeg er af græsk og dansk afstemning, hvilket betyder, at jeg udover Aalborg, også har boet mange år i Grækenland, hvor jeg blandt andet har arbejdet for en af de virksomheder, som jeg og Jobsun nu kan tilbyde dig stillinger hos. Som person er jeg meget interesseret i, hvordan de forskellige nationaliteter på kryds af landegrænserne kan arbejde sammen. Jeg mener selv, at det er en central del af den verden vi lever i, at formå at klare sig på den internationale scene.  Min motivation for at starte denne virksomhed var og er, at give danskere mulighed for at få erfaring fra udlandet på sit cv. Jeg mener selv, at folk modnes af at komme ud af sin comfort zone. Jeg tror på at et ophold i udlandet giver en række unikke kompetencer. Udover den personlige udvikling, så er der ingen tvivl om, at et stigende antal virksomheder efterspørger personer, der har haft erfaring i udlandet. “

Alexander Psyllos

Stifter og direktør

Skal din fritid tilbringes et sted som dette?

Vores team har selv arbejdet i udlandet, og har selv fået erfaring med hvad et udlandsophold kan give. Det er netop disse erfaringer som har skabt fundamentet for vores vores vision som er, at give danskere muligheden for at arbejde i udlandet under stabile forhold. Vi ved, at der er mange danskere som efterspørger chancen for at komme til udlandet, men som holder igen, fordi de er usikre på, hvad det indebærer at tage til udlandet.

Det er her fordelen ved at søge et arbejde i syden via Jobsun kommer ind. vi ved personligt alt om virksomhederne du kan arbejde for, landet, kulturen, byen osv. Det er et princip for os, at kunne stå 100% ind for det som vi tilbyder dig, vi lover ikke noget som vi ikke selv tror på.

Det er blandt andet også derfor, at vi også tilbyder, at du helt gratis kan bruge os som din mentor.

En del af konceptet er også, at du klart og tydeligt fortæller os, hvad du forventer af få ud af opholdet. Dermed får vi chancen for, at vurdere hvilket projekt der er passende til dine forventninger.

Hvis vores koncept har fanget din interesse, eller hvis du har spørgsmål, så skal du endelig bare kontakte os.