Du får hvad vi lover

Vi tror på det vi siger, og derfor vil du aldrig høre, at Jobsun tilbyder dig noget urealistisk. 

Det betyder meget for os, at vi kan have en ærlig snak med dig, hvor vi sikrer en korrekt forventningsafstemning. Når det drejer sig om om et arbejde, er der selvfølgelig altid spørgsmål, som der er meget vigtige at få et ærligt svar på.
Det er især disse tre emner, hvor vi virkelig ønsker at spille med åbne kort, og give et korrekt indblik i, hvad du kan forvente, hvis du får et arbejde via Jobsun.  Det er en principsag for os at levere det, vi lover. 

Vi vil ikke love dig, at du får 50.000 kr udbetalt og lever på stranden med en cocktail i hånden. Vores grundfilosofi bygger på ærlighed. Når noget lyder for godt til at være sandt, så er det også for godt til at være sandt. Derfor lover vi ikke guld og grønne skove.

Til gengæld kan vi love, at vi kan give dig muligheden for at opleve et nyt land og samtidig få en løn, som er højere end gennemsnitslønnen i landet (lige nu er vi kun i Grækenland), som du vil opholde dig i. Arbejdspladsen vi kan tilbyde dig, giver dig muligheden for at leve et fornuftigt liv, hvor der er plads til, at komme på stranden i de varme måneder samtidig med, at der også bliver plads til at gå på restaurant samt at gå ud og få en drink, hvis man ønsker det.

Vi går også op i at give dig en god arbejdserfaring. Vi garanterer, at du får erfaring med projekter som repræsenterer en række af de største virksomheder indenfor

Det er klart, at du også her, får en aktuel arbejdserfaring som passer til den digitale verden.

Ydermere kan vi tilbyde dig at blive del af en multinational arbejdsplads, og du vil få muligheden for at møde mennesker fra mange forskellige lande. Det er noget, som vi mener, kan være en god og udviklende erfaring for de fleste.

Jeg har selv arbejdet i 3 år i virksomheden, som jeg kan tilbyde dig arbejde for. Jeg vil derfor ærligt fortælle dig om mine egne erfaringer på godt og ondt samtidig med, at jeg også vil fortælle dig, hvordan det har været for andre danskere, som jeg igennem tiden har haft som kollegaer. Jeg har mødt mange forskellige personligheder, og derfor vil jeg også kunne fortælle dig, hvordan de sig fandt tilrette i Grækenland.

Jeg er selv halv græker, så jeg vil også kunne give dig meget viden om landet, og fungere som din personlige guide og mentor, hvis der er ting som du kan være i tvivl om.

Ergo er der tale om, at du får et ufiltreret og meget præcist billede af, hvad det er, som Jobsun kan tilbyde dig. Eftersom jeg selv har arbejdet der i 3 år, ved jeg altså, hvad arbejdet indebærer samt hvad du kan forvente at opleve i Grækenland i fritiden. Derfor får du hvad vi lover!

Har du spørgsmål, så skal du ikke holde igen. Kontakt mig endelig, så vi kan få en ærlig snak om tingene.