Du får hvad vi lover

Det er vigtigt for os i Jobsun, at vi tager en ærlig snak og får lavet korrekt forventningsafstemning

Du skal være helt oplyst om:
Arbejdet
Løn
Levestandard

Vi vil ikke love dig, at du får 50.000 kr udbetalt og lever på stranden med en cocktail i hånden. Derfor lover vi ikke guld og grønne skove. Hvis du leder efter nogen, der kan love dig et gratis ferieophold, så er det ikke os, du skal kontakte.

Til gengæld kan vi love, at vi kan give dig muligheden, for at opleve et nyt land og samtidig få en løn som er højere end gennemsnitslønnen i det land du kommer til. Arbejdet, vi kan tilbyde dig, giver dig muligheden for, at leve et fornuftigt liv, hvor der er plads til, at komme på stranden i de varme måneder, samtidig med at der også er luft i budgettet til oplevelser og restaurationsbesøg.

Vi går også op i, at give dig en god arbejdserfaring. Vi garanterer, at du får erfaring med projekter som repræsenterer en række af de største virksomheder indenfor

IT
Apps
Sociale medier
Gaming
Streaming services
Hårde hvidevarer
E-shop for tøj
Rejsebranchen
Bilbranchen

Det er klart, at du også, får en aktuel arbejdserfaring som passer til den digitale verden.

Ydermere kan vi tilbyde dig, at blive del af en multinational arbejdsplads, og du vil få muligheden for at møde mennesker fra mange forskellige lande. Det er noget, som vi mener, kan være en god og udviklende erfaring for de fleste.

Jobsuns direktør (Alexander) har selv arbejdet 3 år, for det største af de firmaer vi samarbejder med. Det betyder, at vi kan byde ind med ikke bare vores egen erfaring, men også erfaringer fra de mange kolleger, Alexander har haft gennem årene.

Jobsuns medarbejdere har alle arbejdet i flere lande, og har derfor international viden, som du er velkommen til at benytte dig af gennem hele dit ophold.

Jobsun giver gerne gode råd om alt fra arbejdet, kulturen, over gode oplevelser, til god mad og hvor det er godt at bo.

Jobsun er mere end et rekrutteringsbureau, vi er også din personlige guide og mentor.

Har du spørgsmål, så skal du ikke holde igen, kontakt os endelig, så kan vi få en ærlig snak om tingene. Har du lyst til at prøve kræfter i udlandet, lover vi, at vi vil gøre vores yderste for at finde det job og den by, der passer lige til dig.