Fornuftigt sabbatår

Hvad skal jeg bruge mit sabbatår til? 

Det er et spørgsmål, som vi alle stiller os, når vi vælger at tage et sabbatår. Glæden over, at hive et år ud af kalenderen er ikke til at tage fejl af, men hvad skal man bruge det år til?
Et par af de ting, som folk bruger deres sabbatår på er at

Hvad et godt sabbatår indebærer afhænger udelukkende af, hvad du forventer af dit sabbatår. Dog kan vi allesammen godt blive enige om, at der er sabbatår, der virker mere fornuftige end andre. Hos Jobsun har vi et forslag til, hvordan du kan få et fornuftigt sabbatår.

Hvis man gerne vil ud og opleve verden, men ikke har råd til det, så er det også en mulighed at finde et arbejde i udlandet under sit sabbatår. Ved at vælge den mulighed, har du skabt et fundament for et fornuftigt sabbatår.

Overordnet set kan et fornuftigt sabbatår med arbejde i udlandet give dig en række gode erfaringer med hjem. Du kan helt præcist forvente, at du vil få

  • Anderledes arbejdserfaring
  • Stærkere cv
  • Oplevelser for livet
  • Moden personlighed
  • Masser af sol

Et fornuftigt sabbatår kan styrke dit cv markant. Der er efterhånden mange arbejdsgivere, der ser godt på, at man har arbejdserfaring fra udlandet. I vores globaliserede verden er erfaring fra udlandet meget nyttigt, hvilket man også kan læse mere om i artiklen om fordelene ved at arbejde i udlandet. Udover den knowhow som et fornuftigt sabbatår i udlandet kan give, så drejer det selvfølgelig også om, at det også viser viljestyrke, at man har afholdt sit sabbatår i udlandet. Forestil dig den fordel man har sammenlignet med dem der “bare” tog et arbejde derhjemme, når du sidder til en jobsamtale i fremtiden.

Ydermere vil vi gerne understrege, at du via Jobsun har mulighed for, at arbejde på en multinational arbejdsplads, hvor du vil møde mennesker fra mange forskellige lande.

Why so serious? Et fornuftigt sabbatår er ikke kun arbejde og pligter, der er trods alt tale om et sabbatår, og derfor skal livet også nydes.

Det sabbatår, du kan få via Jobsun, giver også muligheden for at nyde livet i din fritid.

Du vil få muligheden for at komme ud og opleve helt nye ting. Eksempelvis kan du nyde en drink i solen, spise på restauranter langs vandet, feste med de lokale, opleve fodboldkampe og andre sportsbegivenheder og tage på weekendture til kendte feriedestinationer. På nuværende tidspunkt kan vi tilbyde dig arbejde i Grækenland.

Samlet set er der tale om en oplevelse med mange nye indtryk, og helt sikkert med mere sol end det du er vant til fra Danmark.

Kombination af arbejdserfaring i udlandet samt de personlige oplevelser, du får, er naturligvis med til at modne dig som person. At komme ud og opleve verden under dit sabbatår, vil også gøre dig mere bevidst om, hvem du er som person. Alt dette kan også gøre dig mere klar til at vælge din studieretning.

Hvis du desuden ikke lever op til optagelseskravene til dit drømmestudie, så kan vores et ophold i udlandet styrke dine chancer for at komme ind på kvote 2 markant!

Hvis vores koncept om et fornuftigt sabbatår har fanget din interesse, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan få en ærlig snak om, hvad du forventer af dit sabbatår og høre lidt mere om, hvad det er Jobsun konkret kan tilbyde dig.