Mentor

Du står aldrig alene

Når du får et arbejde via Jobsun, kan du stadigvæk bruge vores services, når du er blevet ansat hos vores samarbejdspartner.

Du har nemlig muligheden for at bruge den erfaring vi har, og dermed bruge os som din sparringspartner/mentor, og her kan du stille alle tænkelige spørgsmål.

Det er vigtigt for os, at starte med at understrege, at Jobsun gerne vil være en gratis mentor for dig.

Grundene til, at vi gerne gratis vil tage tid til at være mentor for dig, er, at vi tre, som tilbyder at være mentorer, alle har boet og arbejdet i udlandet. Især har vi mange års erfaring med at bo og leve i Grækenland. Alexander Psyllos, ejer af jobsun har derudover arbejdet for den allerstørste samarbejdsvirksomhed i tre år. Derfor har han en stor konkret viden om det arbejde, I kommer ned til.

Mentorerne i Jobsun kan derudover give

Tips om landene (specialister i Grækenland)
Tips om fritidsaktiviteter
Tips til hvor du kan bo
Tips om den lokale kultur

Det er vigtigt for os, at du ikke føler dig alene. Hvis der er noget, som du gerne vil vide mere om, så skal du aldrig holde igen med at kontakte os.

Alexander Psyllos halvt græsk/halvt dansk, derfor er både Danmark og Grækenland hans hjemlande, så han kender til begge kulturer på godt og ondt, og ved derfor hvad det er, som du skal være opmærksom på, og hvad du skal glæde dig til. OG hvad der er vigtigt, så er han flydende i begge sprog, og kan også hjælpe, hvis der er dokumenter, I skal have oversat.

En del af charmen ved den her oplevelse er naturligvis, at du kommer til at opleve en helt ny kultur. Derfor er det afgørende, at du kommer godt fra start, og har en masse gode informationer om arbejdet, landene og kulturen med i bagagen.

Det er også dejligt at både den virksomhed, du kommer til at arbejde for, og dine mange kolleger selvfølgelig også er behjælpelige.

Jobsuns værdier er ” at vi er med dig hele vejen”. Det er en af de måder, vi skiller os ud fra andre rekrutteringsvirksomheder. Når du er en succes, er vi en succes.