Mentor

Mentor

Når du får et arbejde via Jobsun, så stopper vores samarbejde ikke nødvendigvis, når du er blevet ansat hos vores samarbejdspartner.

Du har nemlig muligheden for at bruge den erfaring, jeg har, og dermed bruge mig som din sparringspartner/mentor, og i den sammenhæng kan du stille alle tænkelige spørgsmål.

Det er vigtigt for mig at starte med at understrege, at jeg gerne vil være en gratis mentor for dig.

Grunden til at jeg gerne gratis vil tage tid til at være mentor for dig er, at jeg (Alexander Psyllos, ejer af jobsun) har arbejdet for samme virksomhed i tre år. Derfor kender jeg godt til arbejdet, til byen og til den lokale kultur. Jeg er en meget social person, så det at være en mentor kommer meget naturligt for mig.

Jeg tænker især, at du kan bruge mine personlige erfaringer, hvis du ønsker tips og råd til
De nævnte områder er ikke det eneste, du kan kontakte mig om. 

Det der er vigtigt for mig er, at du ikke føler dig alene. Hvis der er noget som du gerne vil vide mere om, så skal du aldrig holde igen med at kontakte mig. 

Der er plads til gode weekendture.

Jeg er selv halv græker, derfor er både Danmark og Grækenland mine hjemlande, så jeg kender til begge kulturer på godt og ondt, og ved derfor hvad det er, som du skal være opmærksom på, og hvad du skal glæde dig til.

Hvis du studsede over, at jeg sagde, hvad du skal være opmærksom på, så skal du ikke frygte så meget. Det værste med Grækenland er, at grækerne har en tendens til at bruge ordet i morgen om mange ting, og der gælder det om lige at følge op på tingene. Det er også noget, som jeg kan hjælpe med. Det skal siges, at virksomheden du arbejder for, ikke har samme tendens, det er dermed noget, som du skal være opmærksom på i dit liv udenfor arbejdet. Du kan til gengæld også forvente, at grækerne er et meget åbent og gæstfrit folkefærd.

Jeg taler flydende græsk, så skulle du have et dokument eller andet du lige skal vide hvad betyder, så kan du roligt lige sende det til mig. Jeg har haft en del kolleger der brugte mig, når de for eksempel fik en sms fra deres internetudbyder om, at internettet vil blive monteret om 48 timer. Sådan en sms tager ti sekunder for mig at læse.

En del af charmen ved den her oplevelse er naturligvis, at du kommer til at opleve en helt ny kultur. Derfor er det afgørende, at du kommer godt fra start, og har en masse gode informationer om arbejdet, byen og kulturen med i bagagen. 

Hertil skal det nævnes, at Athen ligesom andre storbyer har områder, som der er mere sikre og mere behagelige end andre, og her kan jeg være en god guide for dig.

Vi kan også have en god snak om, hvad jeg har fået ud af at arbejde i Grækenland, men også hvad jeg har erfaret, at andre danskere har fået ud af opholdet.

Husk at du udover mig, også kan få meget hjælp fra virksomheden samtidig med, at dine kollegaer også i de fleste tilfælde gerne vil komme med et par gode tips.