Er det svært at flytte til udlandet

PRAKTISKE OPLYSNINGER NÅR DU FLYTTER

På nuværende tidspunkt har vi mulighed for at tilbyde dig arbejde i Grækenland (flest), i Portugal samt i Malta. Du har garanteret en række spørgsmål i tankerne, inden du tager turen herned.

Har jeg råd til at flytte?
Er det let at finde et sted at bo?
Hvordan er livet i det land, jeg skal bo i?

Økonomien er naturligvis en afgørende del af det hele, og i den sammenhæng får du tilbudt en relocation package, hvilket indebærer flybilletter samt et hotelophold i de første uger, du opholder dig i landet.

Derfor er der ikke tale om, at du har brug for den helt store kapital, inden du rejser herned.

I Grækenland ex kan du få en fin lejlighed til omkring 3000 kr., hvilket betyder, at du har brug for den 1. Måneds husleje +indskud, der også er 1 måneds husleje.

Du får stillet ejendomsmæglere til rådighed, som vil hjælpe dig med at finde en lejlighed.

Virksomhedens HR afdeling vil derudover hjælpe dig med det praktiske, såsom bankkonto, telefon osv.

De fleste af vores stillinger er stillinger i Athen og Thessaloniki, og vi i Jobsun er netop eksperter i disse byer. Så der står vi naturligvis til rådighed med tips til, hvor er det dejligt at bo, hvor finder man gode spisesteder, hvad kan du opleve osvosv.

Og uanset hvor du kommer til at arbejde, får du et stort netværk af kollegaer, der er mere end glade for at komme med gode forslag, og din afdelingschef har med sikkerhed også en masse gode tips, han eller hun gerne vil dele med jer.

Med andre ord, så skal du skal bare spørge løs! Der er masser af hjælp at hente, så du kan få det bedste ophold i udlandet.