Sabbatår

Hvad skal jeg bruge mit sabbatår til?

Hvad et godt sabbatår indebærer afhænger udelukkende af, hvad du forventer af dit sabbatår. For de fleste skal et sabbatår give oplevelser og erfaringer. I Jobsun har vi et forslag til, hvordan du kan få netop det, samtidig med at det også er et fornuftigt sabbatår.

Hvis man gerne vil ud og opleve verdenen og ikke har råd til det, så er det også en mulighed, at finde et arbejde i udlandet under sit sabbatår. Ved at vælge den mulighed, har du skabt fundamentet til et fornuftigt sabbatår.

Overordnet set kan et fornuftigt sabbatår med arbejde i udlandet give dig en række gode erfaringer med hjem. Du kan helt præcist forvente, at du vil få:

Anderledes arbejdserfaring
Stærkere CV
Oplevelser for livet
Moden personlighed
Masser af sol

Et fornuftigt sabbatår kan styrke dit CV markant. Der er efterhånden mange arbejdsgivere, der ser positivt på, at man har arbejdserfaring fra udlandet. I vores globaliserede verden er erfaring fra udlandet meget nyttig, hvilket man også kan læse mere om i artiklen om fordelene ved at arbejde i udlandet. Udover den knowhow som et fornuftigt sabbatår i udlandet kan give, så drejer det selvfølgelig om, at det også viser viljestyrke at man har afholdt sit sabbatår i udlandet. Forestil dig den fordel man har, sammenlignet med dem der “bare” tog et arbejde derhjemme, når du sidder til en jobsamtale i fremtiden.

Ydermere vil vi gerne understrege, at du via Jobsun har mulighed for, at arbejde på en multinational arbejdsplads, hvor du vil møde mennesker fra mange forskellige lande.

Why so serious? Et fornuftigt sabbatår er ikke kun arbejde og pligter, der er trods alt tale om et sabbatår, og derfor skal livet også nydes.Det sabbatår, du kan få via Jobsun, giver også muligheden for at nyde livet i din fritid.

Du vil få muligheden for, at komme ud og opleve helt nye ting. Eksempelvis kan du nyde en drink i solen, spise på restaurant langs vandet, feste med de lokale, opleve fodboldkampe og andre sportsbegivenheder og tage på weekendture til kendte feriedestinationer.

Samlet set er der tale om en oplevelse med mange nye indtryk, og helt sikkert med mere sol end det, du er vant til fra Danmark.Kombination af arbejdserfaring i udlandet samt de personlige oplevelser du får, er naturligvis med til at modne dig som person. At komme ud og opleve verden under dit sabbatår, vil også gøre dig mere bevidst om, hvem du er som person. Alt dette kan også gøre dig mere klar til at vælge din studieretning.

Hvis du desuden ikke lever op til optagelseskravene til dit drømmestudie, så kan vores et ophold i udlandet styrke dine chancer for at komme ind på kvote 2 markant!

Hvis vores koncept om et fornuftigt sabbatår har fanget din interesse, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan få en ærlig snak om, hvad du forventer af dit sabbatår og du kan  høre mere om, hvad Jobsun konkret kan tilbyde dig.