Få et arbejde nu!

Søger du et comeback på arbejdsmarkedet?

Vi ved allesammen godt, at tomme huller på cv’et kan være en stor barriere, når man søger arbejde. De fleste arbejdsgivere i Danmark synes mest om dem, der har holdt sig beskæftiget.
I nogle tilfælde er det dog lettere sagt end gjort. Når man står midt i en periode, hvor man ikke har et arbejde, så kan det være nødvendigt at stoppe med at begrænse sig selv geografisk. Et arbejde i udlandet kan være svaret på problemet.
Hvis du står uden arbejde, så kan det være, at et arbejde i udlandet via Jobsun er vejen frem. Inden vi går videre skal jeg sige, at du med et arbejde via Jobsun får:

  • Arbejde i en multinational virksomhed
  • Spændende CV
  • Forbedret dine digitale kompetencer
  • Større chance for job i Danmark fremover
  • Nyt netværk

Hvis du lige nu står midt i en periode, hvor du er uden arbejde, så kunne løsningen på dit problem være at kickstarte din karriere med et arbejde i udlandetEr du træt af, at din arbejdssøgning består af en sort skærm og tomme sider?

Der er en række fordele ved at tage et arbejde i udlandet, men den helt oplagte fordel er naturligvis, at en erfaring fra udlandet altid vækker interesse hos fremtidige arbejdsgivere. 

Desuden er det også et stort plus, at du ved at tage et arbejde i udlandet, har muligheden for at fjerne fokus væk fra en periode, hvor du har stået uden arbejde. Det gælder både på det personlige plan såvel som på dit cv. Det comeback vi tilbyder dig her, har til formål at give dig et selvtillidsboost. Du vil med sikkerhed få det godt af at komme tilbage i arbejde, og du vil med sikkerhed få mod på mere. Med en erfaring i udlandet vil du også kunne aflede fremtidige arbejdsgiveres opmærksomhed væk fra eventuelle huller i dit cv. Det er oplagt i en jobsamtale at fokusere mest på, hvad du fik ud af at være i udlandet, fremfor at tale om en periode, hvor du stod som arbejdsløs. Hertil skal det også siges, at der er forskel på at tage et hvilket som helst arbejde i Danmark, for at komme arbejdsløsheden til livs, og på at tage til udlandet og få en række spændende erfaringer. Det viser beslutsomhed, karakter og udviklingslyst, når man kommer ledighed til livs på den måde.

For de fleste danskere er det langsigtet mål naturligvis, at finde et fornuftigt arbejde i Danmark. Derfor er det også vores hensigt, at et arbejde i udlandet kan bruges som et springbræt til et fint arbejde i Danmark på lang sigt.

Prøv i et øjeblik, at se det hele fra arbejdsgiverens perspektiv. Forestil dig, at du skal vælge mellem 3 kandidater. 

Den første kandidat har været arbejdsløs i 1 år, den anden arbejder på en har et “almindeligt” arbejde i Danmark og den 3 arbejder med teknisk support i udlandet. 

Vurdér nu ud fra følgende egenskaber, hvem du vil ansætte

  • Viljestyrke
  • Jobparathed 
  • Relevant erfaring
  • General erfaring


Langt de fleste vil desværre fravælge den person der står arbejdsløs, eftersom der kan opstå et spørgsmål omkring hvorvidt personen er parat til at være produktiv igen. 

Dermed står vi nu mellem den person der arbejder i Danmark og den person der arbejder i udlandet. Begge to vil selvfølgelig være parate til at gå ind i en almindelig hverdag igen. Herefter kommer den næste udfordring, som drejer sig om, hvorvidt erfaringerne som personen har, er aktuelle, hvilket afhænger meget af, hvilket arbejder man søger. 

Når viljestyrken skal vurderes, vil den person der har været i udlandet have en fordel.
Naturligvis er der ingen tvivl om, at arbejdserfaring fra udlandet altid virker spændende for en arbejdsgiver. Og sidst men ikke mindst, så er erfaring med IT selvfølgelig også meget vigtigt samtidig med, at it-kundskaber er aktuelle i mange forskellige brancher.  

Står du og mangler et arbejde lige nu, og kunne du godt tænke dig et comeback på arbejdsmarkedet, så skal du ikke holde igen. Kontakt os med det samme, og så kan vi få en ærlig snak om, hvad det er, vi kan tilbyde dig. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Recent Posts

Uncategorized
admin

Få et arbejde nu!

Søger du et comeback på arbejdsmarkedet? Vi ved allesammen godt, at tomme huller på cv’et kan være en stor barriere, når man søger arbejde. De

Read More »

Have Any Question?

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore