Få et arbejde nu

Søger du et comeback på arbejdsmarkedet?

Vi ved allesammen godt, at tomme huller i et CV kan være en stor barriere, når man søger arbejde. De fleste arbejdsgivere i Danmark ansætter dem, der har været i beskæftigelse.
Et arbejde i udlandet kan være svaret på problemet.

Så står du uden arbejde, kan et arbejde i udlandet via Jobsun være vejen frem.

Du får:

Arbejde i en multinational virksomhed
Spændende CV
Forbedret dine digitale kompetencer
Større chance for job i Danmark i fremtiden
Et nyt netværk

Hvis du lige nu står midt i en periode, hvor du er uden arbejde, så kunne løsningen på din ledighed være at kickstarte din karriere igen med et job i udlandet.

Det er et stort plus, at du ved at tage et arbejde i udlandet, flytter fokus til din vilje til at ville arbejde. En vilje, der er så stor, at du tager til udlandet.  Vi har også erfaring for, at udover noget på dit CV, så giver et job i udlandet et selvtillidsboost.

For de fleste danskere er det langsigtet mål naturligvis, at finde et fornuftigt arbejde i Danmark. Derfor er det også vores hensigt, at et arbejde i udlandet kan bruges som et springbræt til et godt arbejde i Danmark.

Der er ingen tvivl om, at perioder med ledighed, desværre får arbejdsgivere til at fravælge dig. Men der er heller ingen tvivl om, at relevant arbejde i udlandet viser at arbejdsgiveren står overfor en kandidat med:

Viljestyrke
Jobparathed
Relevant erfaring
General erfaring

Naturligvis er der heller ingen tvivl om, at arbejdserfaring fra udlandet altid virker spændende for en arbejdsgiver. Og da de fleste af vores jobs giver gode kompetencer i kundeservice, kommunikation og IT, så vil du være godt rustet til rigtig mange jobs i fremtidens Danmark.

Står du og mangler et arbejde lige nu, og kunne du godt tænke dig et comeback på arbejdsmarkedet, så kontakt os med det samme, og så kan vi få en ærlig snak om, hvad det er, vi kan tilbyde dig. Har du mod på en ny chance, så kan Jobsun hjælpe.