Hvilket arbejde kan vi tilbyde dig?

Arbejde i lande, som er varmere end Danmark

Som Jobsuns navn afslører, så er konceptet at finde et arbejde til dig i lande som er varmere end Danmark.

Vi kan tilbyde dig en stabil arbejdsplads, samtidig med at du kan leve i syden i så lang en periode, du ønsker. Dog anbefales det, at man minimum har et ophold på 6 måneder, hvis opholdet skal have værdi på dit CV. Og hvis du virkelig skal opleve en anden kultur.

På nuværende tidspunkt, kan du via Jobsun, få muligheden for at arbejde i Grækenland (flest jobs), i Portugal og i Malta. Helt konkret kan vi tilbyde dig arbejde et kundeservicearbejde indenfor følgende områder:

IT
Apps
Sociale medier
Gaming
Streaming services
Hårde hvidevarer
E-shop for tøj
Rejsebranchen
Bilbranchen

I samtlige stillinger er der tale om, at du vil komme til at arbejde for en række af verdens største virksomheder, ligesom du kun vil blive tilknyttet en branche.

Inden du starter jobbet, får du en solid oplæring. Derfor får du en rolig start på arbejdet. Derudover har du altid en superviser, som du kan henvende dig til hvis du får en svær sag.

Arbejdspladsen er multinational, og du vil få muligheden for at møde mennesker fra mange forskellige lande. Du har derfor en gylden chance for at udvikle dine sociale kompetencer, samt styrke din forståelse af nye kulturer.

Det multinationale perspektiv betyder, at du roligt kan forvente, at du i dagligdagen kommer til at omgås mange forskellige nationaliteter. På den måde kan det sammenlignes lidt med et studieophold i udlandet. Du får dermed også chancen for, at få et nyt spændende netværk som du kan få glæde af. Dog skal det lige understreges, at dine direkte kolleger vil være danskere, fordi du naturligvis bliver en del af den danske afdeling. Derfor vil du heller ikke komme for meget på “udebane”.

Du vil have en arbejdsuge på 5 dage, samt en normal arbejdsdag på 8 timer akkurat som i Danmark. Du har i løbet af din 8 timers arbejdsdag en betalt pause på 45 minutter. Pausen er lang nok til, at du kan komme ud og få spist på en lokal restaurant, hvis du skulle have lyst til det.

Lønnen som du får er højere end gennemsnitslønnen i Grækenland. Den er på 1300 euro brutto og netto 1000 euro. Det lyder måske ikke af meget, men prisniveauet er væsentligt lavere i Grækenland. Ex koster en glimrende møbleret lejlighed 400 euro. Og ønsker du at gøre det endnu billigere, kan du dele lejlighed med en kollega. Det er også billigt at bestille mad eller spise ude. Lønnen er høj nok til, at du har penge til spændende fritidsaktiviteter.

Du får løn under din ferie, og derudover feriebonus 3 gange om året. Du kan tjene op til en ekstra månedsløn til jul samt en halv ekstra til påske og sommer. Der er derfor tale om et arbejde med 14 månedslønninger om året samlet. Du har også mulighed for at tjene op til 250 euro i bonus hver måned, såfremt du opnår gode resultater. Når du har været ansat 7 måneder, får du en bonus på 300 euro.

Virksomheden dækker dine rejseomkostninger til Grækenland, samt dit hotelophold i de første uger af dit ophold i landet. Herefter vil du få hjælp af HR afdelingen til at finde en lejlighed.

Du står aldrig alene dernede, under hele dit ophold har du nemlig mulighed for at bruge vores team som din mentor. Jobsuns medarbejdere har alle international erfaring, og vores direktør Alexander har selv arbejdet for vores største samarbejdspartner i 3 år. Det er vigtigt for Jobsun, at du trives, derfor slutter vores dialog først, når DU er klar til det.