Hvilket arbejde kan vi tilbyde dig?

fffff

Hvilket arbejde kan vi tilbyde dig?

Som vores navn afslører, så er vores koncept at finde et arbejde til dig i lande, som er varmere end Danmark. 

Vi kan tilbyde dig et arbejde på en stabil arbejdsplads samtidig med, at du kan leve i syden i så lang en periode, som du ønsker. Dog anbefales det, at du minimum har et ophold på 6 måneder, hvis du er der i en kortere periode, vil det ikke have samme værdi på dit cv. 

På nuværende tidspunkt, kan du via Jobsun, få muligheden for at arbejde i Grækenlands og Malta. Helt konkret kan vi tilbyde dig arbejde i:  

Det er meget afgørende at understrege, at du vil komme til at arbejde for projekter, der repræsenterer en række af verdens største virksomheder, indenfor de nævnte brancher. Hvis du eksempelvis vælger at arbejde med IT-Support, får du en god mulighed for at få aktuel erfaring, som er yderst relevant i den digitale verden, vi lever i.

Arbejdspladserne er multinationale, og du får muligheden for at møde mennesker fra mange forskellige lande. Du har derfor en gylden chance for at udvikle dine sociale kompetencer, samt styrke din forståelse for andre kulturer

Det multinationale perspektiv betyder, at du roligt kan forvente, at du i dagligdagen kommer til at omgås mange forskellige nationaliteter. På den måde kan det sammenlignes lidt med et studieophold i udlandet. Du får dermed også chancen for, at få et nyt spændende netværk, som du kan få glæde af. Dine nærmeste kolleger kommer til at være danskere, fordi du naturligvis bliver en del af den danske afdeling. Derfor vil du heller ikke komme for meget på “udebane”. 

Du vil have en arbejdsuge på 5 dage, samt en normal arbejdsdag på 8 timer akkurat som i Danmark. Du har i løbet af din 8 timers arbejdsdag en pause på ca. 45 minutter. Pausen er lang nok til, at du kan komme ud og få spist på en lokal restaurant, hvis du skulle have lyst til det. 

Lønnen som du kan tjene er højere end gennemsnitslønnen i Grækenland og Malta, og det betyder, at du vil have mulighed for at leve et liv, hvor der er plads til at bestille mad udefra samt at nyde en cocktail i weekenden. Udover det får du også en bonus på en halv løn til sommer og til påske, samt en hel løn til jul. Det skal dog siges, at størrelsen af din bonus afhænger af, hvornår du starter i virksomheden. Hvis du eksempelvis starter i september får du ikke en hel bonus til december, men derimod en bonus tilpasset til, hvor længe du har været ansat i virksomheden.
Du har også muligheden for, at supplere din løn med en bonus hver måned, hvis du har KPI’er (god kundefeedback), der lever op til de mål, som der er sat for at få bonus i den givne afdeling. 

Virksomheden dækker dine rejseomkostninger. Herefter får et gratis hotelophold på 2 uger, hvis du vælger arbejet i Grækenland og 3 uger hvis du foretrækker Malta. Herefter skal du så finde en lejlighed, som du dog kan få hjælp til af virksomhedens HR-afdeling. Skulle du, mens du søger efter lejlighed, stå med et par spørgsmål, som du ikke synes dine kolleger, HR-afdelingen eller afdelingschefen kan svare på, må du også meget gerne kontakte os.

Vi har hos Jobsun selv arbejdet ved de forskellige virksomheder, og vi vil derfor gerne dele vores erfaringer med dig. Du har derfor mulighed for at bruge vores gratis mentorordning.  

Hvis du skulle have flere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. 

WhatsApp Image 2021-12-06 at 4.42.09 PM