Vores filosofi

Hos Jobsun ved vi, hvad vi sender dig til, for vi har selv været der

Vores filosofi som virksomhed bygger på idéen om en globaliseret verden. I den tid vi lever i nu, er det en vigtig kompetence at kunne begå sig på den internationale scene.

Derfor synes vi, at et ophold i udlandet i multinationale omgivelser, giver dig et par af de redskaber, du skal bruge, både når du har arbejde i Danmark, men også hvis du vil arbejde i udlandet senere i dit arbejdsliv.

Det, at du har modet på at arbejde i udlandet, modet til at turde træde ud af din comfort zone, siger meget om dig som person. Og giver dig en uvurderlig erfaring, du vil kunne bruge, både på arbejdsmarkedet, men også i dit private liv. En af Jobsuns missioner er derfor også, at flere danskere kommer til udlandet og får international arbejdserfaring.

Der er heller ingen tvivl om, at en stigende andel virksomheder efterspørger personer, der har haft erfaring i udlandet.

Vi ved også, at det er vigtigt at arbejde i udlandet under stabile vilkår. Det er vigtigt for de fleste at bo godt, at have en stabil løn og at have mennesker, du kan henvende dig til.

En del af konceptet er også, at du klart og tydeligt fortæller os, hvad du forventer af få ud af opholdet. Dermed får vi chancen for, at vurdere hvilket projekt og hvilken by, der er passende til dine forventninger. Hvis vi fornemmer, at du efterspørger noget, som vi ikke kan tilbyde, så skal vi nok ærligt fortælle dig, at vi desværre ikke har noget aktuelt til dig.

Det, at have boet i en anden kultur, er noget af det mest udviklerne som menneske.

I Jobsun har vores ansatte international erfaring. Vi har selv gjort det, vi anbefaler dig. Derfor er der viden og gode råd at hente, og det er derfor vi har lavet vores mentorordning. Vi giver ærlige svar og har en stor viden for:

I Jobsun ved vi, hvad vi sender dig ud til, vi har nemlig været der selv.